home > Alle jongenskaartjes

Geboortekaartjes jongen | MEISenMANNEKE

Op zoek naar een mooi geboortekaartje voor een jongen? Kijk dan eens rond op deze pagina. MEISenMANNEKE heeft jongenskaartjes in diverse stijlen.  Een eerste proefdruk kost maar € 1,00. Je hebt de kaartjes al snel in huis. Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag gedrukt en verzonden.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Stoere en hippe geboortekaartjes voor een jongen

MEISenMANNEKE heeft geboortekaartjes in verschillende stijlen. Stoere kaartjes met bijvoorbeeld een raceauto, tractor of bus maar ook trendy ontwerpen met gouden elementen. Erg bijzonder zijn de dierenkaarten in geometrische stijl, ontworpden door 'grote zus' Tinkle&Cherry. Heb je speciale wensen dan kan dat uiteraard ook. Mail of bel ons in dat geval gewoon even, we helpen je graag!

 

Kaart en Kamer

Hoe leuk is het om je geboortekaartje en de babykamer in dezelfde stijl te hebben?! Op de website van Tinkle&Cherry vind je behang en muurstickers in stijl van de geboortekaartjes. Zo is er stoer autobehang, bomen met uiltjes en vogeltjes en ook de geometrische dieren zijn te bestellen als behangwand. Superstoer, zo'n leeuw op de babykamer!

 

Enveloppen

Voor elk kaartje is er een passende envelop. We leveren enveloppen in 21 kleuren. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van het kaartje. De prijs van een envelop bedraagt € 0,25 per stuk. Alleen de parelmoer, goud, zilver en transparant zijn € 0,35 per stuk. Je kunt enveloppen (eventueel vooraf) bestellen, dan kun je alvast aan de slag met het schrijven van alle adressen. Wel zo handig!

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: