home > Bezorging van geboortekaartjes en trouwkaarten | MEISenMANNEKE

Bezorging bestelling

Je wilt je bestelling uiteraard het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Daar doen wij ons uiterste best voor! Bestellingen bij MEISenMANNEKE worden bezorgd door PostNL. Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw pakketje en doen hun best jouw bestelling op tijd te leveren. Wij hebben geen invloed op de snelheid en correctheid van de bezorging. In de meeste gevallen worden pakketjes op tijd geleverd. Mocht dit niet het geval zijn of heb je een vraag over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op!

 

✔ Gratis verzending in Nederland en naar België

✔ Voor 18.00 uur besteld, vandaag verzonden

✔ Bereikbaar van 9.00 t/m 14.00 uur op 0481-356721

✔ In het weekend voor zondag 18.00 uur besteld, is maandag in huis!*

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al onze pakketbestellingen vanaf 20 stuks geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag jouw bestelling bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 18.00 uur besteld zijn worden op zaterdag bezorgd.

Voor pakketbestellingen die in het weekend geplaatst worden geldt: voor zondag 18.00 uur besteld, wordt op maandag geleverd. Van pakketbestellingen krijg je, mits op een werkdag geplaatst, dezelfde avond rond 23.00 uur een track & trace code toegestuurd. Voor bestellingen van minder dan 20 enveloppen of kaartjes kunnen de levertijden afwijken. Hieronder lees je daar meer over.

Ik heb een proefdruk besteld

De proefdrukken van MEISenMANNEKE passen door de brievenbus en worden bezorgd door PostNL. Ook voor een proefdruk geldt dat de verzending helemaal gratis is. Daarnaast krijg je ook nog eens een gratis proefpakketje met alle papiersoorten en envelopkleuren.

Alle proefdrukken die op werkdagen voor 18.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Woon je in België? Hou er dan rekening mee dat de bezorging van jouw proefdruk tot 7 dagen kan duren.

Ik heb enveloppen besteld

Ook voor enveloppen vanaf 20 stuks geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Wist je dat je enveloppen vooraf kunt bestellen?

Ik woon in België

Ook in België bezorgen wij een bestelling graag aan huis. Let wel, de bezorgtijd van bestellingen naar België kunnen iets afwijken van de levertijd binnen Nederland. Dit geldt met name voor reguliere post en proefdrukken. Kijk voor meer informatie op de website van PostNL.

Wat zijn de verzendkosten?

Die zijn er niet! Bezorging in Nederland en België is helemaal gratis!

Directe verzending

Hoe werkt het? Van tevoren verzamel je alvast alle adresgegevens. Deze kun je toevoegen aan je adresboek in je account. Dat geeft je ook nog eens de tijd om alles op je gemak te controleren. Zo kun je er ook voor kiezen om een deel thuis te laten bezorgen.
Tijdens het bestelproces heb je de keuze uit de volgende opties; een proefdruk bestellen, je kaartjes thuis ontvangen of je kaartje direct verzenden. Bij de optie ‘direct verzenden’ kan je de door jullie ingevoerde adressen selecteren. Wij regelen de rest!

Wat kost het?
Voor directe verzending rekenen wij € 1,30 extra per kaartje. Naar het buitenland is dit € 1,90.

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 0481-356721 of neem contact met ons op per e-mail. Hoewel we 's middags telefonisch niet altijd bereikbaar zijn, checken we wel geregeld onze mail. 
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging

*Met uitzondering van verzending naar België of rondom de feestdagen. We zijn afhankelijk van PostNL en kunnen daarom helaas niks garanderen.