home > Corona update

Corona update

Door het coronavirus en alle bijkomende maatregelen is voor bijna iedereen het leven even anders. Wij doen ons uiterste best gewoon alle bestellingen te verzorgen. Hieronder een update over onze shop.

- Wij kunnen je laten weten dat onze drukkerij  gewoon geopend is. Uiteraard volgen wij hier alle maatregelen zoals het RIVM die heeft opgesteld. Wij werken dus in een veilige en hygiënische werkomgeving;

  • De meest kwetsbare plekken worden 2 x per dag gedesinfecteerd.
  • Er is  geen fysieke overdracht tussen de ploegendiensten.
  • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • De pauzes zijn opgedeeld.
  • En van fysiek contact tussen leveranciers en medewerkers is ook geen sprake meer,  dit komt o.a. doordat we geen pakbonnen meer tekenen.

- Tijdelijk worden er op zondag geen kaarten gedrukt. Hierdoor worden de laatste bestellingen van de week vanaf vrijdagavond 18.00 uur gedrukt en worden vervolgens op maandagochtend verzonden. Bestellingen die je in het weekend plaatst worden dus op tijdelijk pas op maandag gedrukt.

- De post draait gewoon door maar er kan wat vertraging ontstaan door de drukte met online bestellingen.

- Kan het virus overleven op papier? Die vraag zien we in de media voorbijkomen. Wij volgen hierin de richtlijn en informatie van het RIVM. Die zegt dat de kans dat het virus op poststukken zit in Nederland heel klein is, maar niet helemaal uitgesloten. De kans dat het virus dan nog besmettelijk is, is volgens het RIVM ook erg klein. Wil je, ondanks dat de kans vrijwel nihil is, geen enkel risico lopen? Laat de postpakketten dan voor openen eerst 24 uur liggen of was je handen na het aanraken van het pakket.

We begrijpen het heel goed als je nog ergens vragen over hebt. Wij zijn van  09.00 uur tot 17.00 uur te bereiken via 0481 356721 en je kunt ons altijd mailen op info@meisenmanneke.nl

Wij wensen je een goede gezondheid en let een beetje op elkaar!

Laatst bijgewerkt op 22 april 10.25 uur.