home > Garantie

Garantie

MEISenMANNEKE vindt het belangrijk om zo goed mogelijk voor ons milieu te zorgen. Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten. Daarnaast zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk verlies optreedt tijdens het productieproces.

 

Niet tevreden?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:
  • via e-mail: info@meisenmanneke.nl
  • per telefoon 0481 - 356721 - op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur
  • schriftelijk: MEISenMANNEKE, Dorpstraat 4A, 6691CM, Gendt

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is MEISenMANNEKEniet verantwoordelijk.
 

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over bezorging.
 

Veilig betalen

Op onze pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt MEISenMANNEKE gebruik van de diensten van Adyen - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt bij ons niet extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.
 

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor MEISenMANNEKE, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Stuur een mail naar info@meisenmanneke.nl