Hoe het werkt

Lees hier hoe onze werkwijze gaat

Hoe werkt het?

Hoera! Jij bent of jullie zijn in blije verwachting. Je bent druk om alles te regelen en ook het geboortekaartje is iets wat niet vergeten mag worden. Heb je er al ideeën over of sta je er nog helemaal blanco in? Bij ons maakt het niet uit hoever je in dit proces bent.

Stap 1. Het eerste contact

Je neemt vrijblijvend contact met ons op over het maken van een geboortekaartje. Hierin doe je een aanvraag en geef je aan wat de uitgerekende datum is. Je kunt tijdens dit eerste contact al wat wensen meesturen, maar dit hoeft niet. Wensen kunnen zijn: het soort kaartje, het aantal kaartjes, wel of geen foliedruk of een bepaalde foto of beeld die op het kaartje mag komen. Wij nemen vervolgens telefonisch of via de mail contact op.

Stap 2: Let’s design

Het contact is gelegd en we hebben elkaar gesproken. Het is nu duidelijk wat de wensen zijn en hiermee gaat Meis&Manneke aan de slag. We gaan een aantal ontwerpen maken, zodat je ook wat verschillen ziet. Tenzij je tijdens het eerste gesprek hebt aangegeven dat je eigenlijk al exact weet je wat je wil, dan hoeft enkel dat kaartje gemaakt te worden. In het eerste geval leggen wij een aantal ontwerpen (lees twee tot vier) aan je voor. Hierin zijn verschillende ontwerpopties meegenomen waarvan wij denken dat het past bij de kaart, stijl, tekst, iconen, kleuren of andere ontwerpopties. Uiteraard is combineren mogelijk, dus als je elementen van verschillende kaartjes wil dan kan dat. Je geeft jouw wensen door aan ons en wij verwerken de feedback. Je zit bij ons niet vast aan een aantal correctierondes, omdat wij doorgaan tot de klant 100% tevreden is. Wij willen niet dat je je beperkt voelt en daarom wijzigingen niet doorgeeft. In dit proces bespreken we ook de mogelijke papiersoorten en beschikbare enveloppen.

Stap 3: Proefdruk

Het ontwerp van de kaart(en) is nu klaar, dus nu kan de proefdruk komen. De proefdruk is voor de rekening van de klant en wordt bij de eindfactuur meegerekend. Wegens de fluctuerende prijzen kunnen wij geen vaste prijzen op onze site vermelden. Uiteraard kunnen wij dit wel in onze persoonlijke communicatie naar de klant. Zodra de proefdruk akkoord en de oplage bekend is, dan kunnen we een prijs geven. Wil je toch een wijziging aanbrengen? Geen enkel probleem. Wij voeren de wijziging door en zorgen dat je een nieuwe proefdruk ontvangt.

Stap 4: Vooraf enveloppen bestellen

Het kaartje is nu klaar en dat betekent dat de kleur van de enveloppen ook bepaald is. Veel mensen vinden het handig om de enveloppen vooraf te bestellen. Dit is uiteraard mogelijk. Op deze manier kunnen de enveloppen vooraf al geschreven of bestickerd worden (dit scheelt weer werk na de bevalling;)).

Stap 5: Welcome baby

Als betreft het kaartje is nu geregeld. Het is wachten tot de kleine spruit geboren wordt. Is hij of zij geboren? Dan mogen de gegevens worden doorgegeven via mail of app. Wij sturen nog één keer een digitale proef ter goedkeuring. Dit om ervoor te zorgen dat alle gegevens er goed opstaan. Is het akkoord? Dan wordt de order in productie genomen en binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Let op bij foliedruk is dit 3 á 4 werkdagen. Je ontvangt een link met Track&Track, zodat je kunt bijhouden wanneer de bezorgdienst bij je op de stoep staat.